Necrophagia - ”Harvest Ritual Volume I”

Populær
Necrophagia - ”Harvest Ritual Volume I” Hvis det løber koldt ned af ryggen på lytteren hver gang en Necropagia-plade sættes i afspilleren, så er det muligvis, fordi det lyder som soundtracket til ens egen dødstortur! Man føler, man er blevet fanget i den mest skræmmende og blodige horrorfilm, hvor man er den storbarmede naive blondine, som skal smadres til plukfisk med en kødøkse. Der har i mange år stået en betydelig kultstatus omkring bandet, og det har da også undergået en del medlemsudskiftninger. Der er således kun sanger/mastermind, Killroy, tilbage fra den spæde begyndelse i 1983.

Endnu engang er Necrophagias album fyldt med prominente gæsteoptrædener, såsom Sebastian Bach (ex-Skid Row) og allestedsnærværende Joey Jordison (Slipknot, The Murderdolls). På bandets forrige og måske også fedeste skæring ”Holocausto de la Morte” var det Phil Anselmo, som havde været den musikalske bagmand om end i en noget mere brutal version end mange nok husker ham fra Pantera. På ”Harvest Ritual Volume 1” spiller bandet dog stadig - og som altid - en solid gang death metal.

Det bliver aldrig monotont eller kedeligt på dette album, da man af frygt for at blive overfaldet af den næste fare omkring hjørnet bliver nødt til at være på vagt og lægge mærke til detaljerne i numrene, som er spækket med lydsekvenser fra horrorfilm. Formentlig både rigtige og til lejligheden lavede effekter. Jeg må anbefale denne skive til alle metalhoveder med stærke nerver. Hør den gerne i mørke... hvis du tør!

Kunstner
Titel
”Harvest Ritual Volume I”
Distributør
Karakter
4