Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sort humor

Updated
norske Nattefrost tømmer sine kropshuller på selvironisk griner-plade. Hr. Natteforst (med dagjob i Carpathian Forest) er tilbage med opfølgeren til 2003 albummet ”Blood and Vomit”. Stilen er stadig indiskutabelt norsk black metal fra den ondeste side. Albummet er i sig selv lidt af vittighed og jeg håber næsten at der ikke er nogen, som tager Nattefrost seriøst for dette projekt! Carpathian Forest er stadig tusind gange bedre end dette, så det er måske OK at Hr. Nattefrost får afløb for sine kreative ideer - og dette "kreative afløb" skal tages mere bogstaveligt end som så, da pladen ”krydres” med Nattefrosts tømning af alle kroppens huller!

Den ene latterlige titel afløser desuden den anden: "Eine Kleine Arschmusick", "Preteen Deathfuck", "Dinsadandjeveldyrkaar" og "Nekronaut (Cut Cunt Gimme More)". For det humoristiske og endda for størstedelen af det musikalske scorer Nattefrost ganske pænt. Undertegnede kan endda går så langt som til at erkende, at det selvironiske element, som pladens hovedaktør har, er forfriskende på en ellers kold og ond black metal scene.

Hør den plade, hvis du vil have en griner. Glem den, hvis du er for old school til får rystet op i din opfattelse af essensen af norsk black metal!

Kunstner
Titel
"Terrorist"
Distributør
Karakter
2

Menu