Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ti år tungere

Populær
Updated
Ti år tungere
Vellykket af genindspilning af Dimmu Borgirs klassiske "Stormblåst" album, mener Kong Kent. Mens vi venter på det opfølgende album til kæmpesuccesen ”Death Cult Armageddon” udsender Dimmu Borgir lige deres legendariske ”Stormblåst” skive i en remasteret version. Ikke bare genudgivet, men genindspillet fuldstændig fra start til slut! Hvilken herlig appetitvækker før det nye album, som skulle dukke op i slutningen af 2006.

Det er da også et sandt stjernebesat hold, der har været inde over. Peter Tägtgren (Hypocrisy) har udlånt sine fantastiske evner som producer, og da Dimmu Borgirs trommeslager skred i januar i år har man hentet Mayhems Hellhammer ind til at klare gryderne under den nye indspilning. Så det er de tunge navne i det skandinaviske miljø der er trådt sammen for at genindspille denne milepæl i black metal, for ”Stormblåst” var tilbage i 1996 med til at starte det man i dag kalder "the second wave of Norwegian black metal”, som satte Dimmu Borgir på verdenskortet.

Denne udgave er mere velproduceret og tykkere i lydbilledet. Den når selvfølgelig ikke den originales autentiske og tidsmæssige lyd, men den har mere saft og kraft. Det den nye udgave savner i momentum henter den hjem på rå, velspillet håndværk. Knægtene har fået ti år i bæltet og erfaringen taler sit tydelige sprog, både fra instrumenterne, men også fra mixerpulten. En rigtig lækkerbisken.

Desuden kommer skiven med en bonus-dvd med hele bandets show fra Ozzfest i 2004. En livekoncert lige til kaffen. En skive for alle Dimmu Borgir samlere, og har man ikke originalen skal man eje denne! Ellers kommer den norske horde efter dig i fuld krigsmaling!

Kunstner
Titel
"Stormblåst 2005"
Distributør
Karakter
4