Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Bonafide satser på det sikre

Updated
Bonafide satser på det sikre
Bonafide satser på det sikre

Trods en samling erfarne svenskere, får man ingen stor plade ud af det besværet.

Kunstner
Titel
Something's Dripping
Dato
06-01-2010
Genre
Trackliste
1. Dirt Bound
2. Hard Livinýman
3. No Doubt About It
4. Straight Shooters
5. Elvis Chapel Blues
6. Fill Your Head With Rock
7. Dog.
8. Shot of You
9. Butter You Up
10.Swan Song
11.Sicker Than I Think
Forfatter
Karakter
3

Svenske Bonafide er en samling musikere, der har spillet med flere halvstore bands, blandt andet Nazareth, Jason and The Scorcheres og Paul Dianno, men umiddelbart uden at minde om nogen af dem. Bonafide (der i øvrigt betyder at handle i god tro) gør sig ingen ambitioner om at ændre musikhistorien ved at gå nye veje, og holder sig til enkelt hard rock på en bluesbaseret baggrund og klassisk hæs rockvokal - forsanger Pontus Snibb minder en anelse om Danny Bowes fra Thunder.

’Somethings Dripping’ er deres anden plade, og den består af en god samling simple rocksange, der fungerer bedst i nuet og på ingen måde maner til eftertanke. Derfor vil materialet nok også være et godt koncertbekendtskab, selvom de også lyder af noget i indspillet version. Men det er altså alligevel ikke nok til at sætte sig fast i hovedet som decideret hitpotentiale.

Der er ellers ikke rigtigt noget galt med det, som Bonafide foretager sig, og da de kan deres instrumenthåndværk, er det svært at kritisere noget bestemt. Der er ingen sande, som skiller sig ud på den dårlige måde, men omvendt er der også mangel på numre, der virkelig sparker klasserøv, og det er nok pladens største problem, at den ikke har et højdepunkt, man får lyst til at vende tilbage til.

Se videoen til &feature=player_embedded" target="_blank">Fill Your Head With Rock