Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
10 hurtige til en heavynørd
Bassisten Todd Harrell i hitbandet 3 Doors Down er fåking old skool rockfan - og tænder helt af på Lynyrd Skynyrd, AC/DC, Led Zeppelin, Van Halen med flere. 1. Dine alletiders fem favorit albums?

”AC/DC - Back In Black
The Cult – Electric
Pearl Jam – Ten
Blind Melon – Blind Melon
The Police – Syncronicity

De ældre ting er det, jeg kan lide, mand! Som Zeppelin og Floyd. Jeg kunne nævne ti plader i denne her kategori, der ville være ligeså gode."


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

"Den er hård… det var en god én… nok 'Rain' med The Cult. Hver gang, jeg hører den kommer jeg tilbage til high school tiden. Og ellers alting med Lynyrd Skynyrd – fx 'Sweet Home Alabama'."


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

”Der er et par stykker – nu hvor jeg er bassist, så tænker på Paul McCartney og hans måde at spille på. Der er faktisk to favoritter her: Paul McCartney og Sting. Stings baspil er virkelig, virkelig godt. Jeg elsker begge de fyre.”


4. Dit favoritband gennem tiderne?

”Der er så mange, men jeg kan virkelig godt lide the Lynyrd Skynyrd band, for de havde mange ting op imod dem, men de kom igennem dem.”


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

”I 1985 i Mobile, Alabama så jeg Van Halen, med David Lee Roth. Også min første koncert nogensinde, fabelagtig!”


6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?

”så ville jeg nok turnere med Metallica, hæ hæ hæ… eller Rush eller Led Zeppelin eller sådan nogle bands.”


7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?

”Vi sidder bare og spiller lidt på vores guitarer og varmer fingrene op, og gør også klar til showet. Vi laver ikke noget vildt og skørt før vi går på senen, vi ofrer ingen geder eller noget før vi går på senen, hæ hæ! Vi samler os sammen og får en øl, et shot eller noget røg…


Det gode røg?

”Øhh... Det gode røg, ja, som the rastaman, he he he!”


I må optræde i Jamaica engang?

Ingen tvivl, mand, jeg ville elske at tage derover og spille. Free show for weed!”


8. Det bedste ved at være i et band som dit?

"Rejse rundt og komme til forskellige steder og opleve forskellige kulturer. Det er nok den bedste ting. At se hvordan forskellige folk lever, det er den virkelig coole ting for mig."


9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?

”At være væk fra sin familie og venner, man får tid til det en dag, men det mest irriterende er at være væk.” (Todds babydatter skriger i baggrunden – hun er knapt et år gammel i dag)


10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?

”Lige nu gør vi os klar til den kommende tour, der vil vare halvanden til to år, og så kommer vi tilbage og laver en ny plade. Det her er noget, vi altid vil lave, jeg kan ikke se os tage en længevarende pause eller noget. Så fremtiden venter med en masse turneeren, sangskrivning og en masse fester! He he!"