Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Anarki i april

Populær
Updated
Anarki i april
Et par ord fra redaktøren om bleskift, serverskift og foråret og forsommeren på Heavyjam.dk. Kære Heavyjam.dk abonnent,

I skrivende stund er vi kun et par få timer fra april, så undertegnede tænkte, at det nok var på tide at skrive et par hurtige ord om hvad læseren har at vente fra favoritzinet i den kommende forårs- og forsommertid.

Først og fremmest ser undertegnede frem til sin første fødselstermin den 26. april (og dette er IKKE en Aprilsnar!), der naturligvis vil betyde barselsorlov (der siges at være på 14 dage til farmand) fra den faktiske fødselsdato. Da vores webfolk desuden arbejder på et serverskift, kan vi derfor trygt love lidt uregelmæssigheder i udgivelserne af Heavyjam.dk, men vi arbejder dog på at "time tingene" så vi holder udgivelsespausen så kort som mulig.

Under alle omstændigheder, så kommer vi ikke til at lægge så særlig meget i hvilken udgivelsesdag, vi lige udkommer på, men i at holde den gående og i selve indholdet (når dette nytbrev udkommer torsdag skyldes det i øvrigt ikke sløvsind, men en kombination af Påskeferie på fjeldet og lidt tekniske problemer på redaktørens lab-top).

Og apropos "indholdet", så har vi i hvert fald i tankerne at holde fokus på de kommende måneders udgivelser fra blandt andre Audioslave, Nine Inch Nails, D-A-D og System Of A Down, Roadrage 2005 showet i Lille Vega, Kbh. med de nye Heavyjam.dk topfavoritter Trivium samt på sommerfestivaler som Roskilde Festival og Sweden Rock i juni. Forhåbentlig også med en liden konkurrenceaktivitet omkring førstnævnte festival, hvilket jo allerede er lidt af en tradition her i zinet.

Andre fokuspunkter og mulige projekter herfra er de indtil videre ret så hemmelige, men nok så hævie: "fokus på Finland" og "giganter i Gentofte". Desuden kan Heavyjam.dk fejre to års fødselsdag i dagene omkring ovennævnte fødselstermin, men muligvis gemmer vi festlighederne til vores snarlige Heavyjam.dk #100. Og hvad har det gamle 70'er bandfoto af AC/DC så at gøre som illustration til nærværende Kommentar? Svaret hører så absolut til i kategorien for fokuspunkter og muligvis fødselsdag/jubilæum her på Heavyjam.dk....

Ja, så meget kan vi da røbe, samt at vi i næste nummer (ultimo næste uge, formentlig) satser på at have anmeldt de nye skiver fra Corrosion Of Conformity, Brainstorm og Ozzys box-sæt samt at kunne levere lidt tunge festivalnyheder fra det danske land og lancere en konkurrence med Queens Of The Stone Age cd'er og T-shirts.

Så, god læsning & på gensyn!

Tungt rockende forårshilsner, Jens Jam Rasmussen/Redaktør