Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #39

Populær
Updated
House of Franco #39

Franco motherfuckeren har denne gang været til intens kammer doom i Mayhem med græske Mohammad.

Kunstner
Titel
Mohammad 15. November @ Mayhem
Fotograf
Jens Franco
Karakter
5

Jeg tager tit i Mayhem på Ragnhildgade uden at ane noget som helst om hvem og hvad der spiller. Der er næsten altid gevinst ved at tage til et show uden forudindtagne meninger om dit og dat, da standarden af avantgarde/undergrunds-navne i Mayhem generelt er psykopat-høj. Og det var den i onsdags, holy fuckin' hell.

Mohammad 002

For bare 40 kroner fik man en overjordisk live-oplevelse samt gullasch-suppe og friskbagt brød! Synd vi kun var fire betalende. København - hvad sker der for dig?!? Hallo! Der er altså andet i denne sædkiste-verden end ligegyldige skod plader med D-A-D og Metallica & Lou Reed. Konforme bonderøvsby! Tilbage til den græske 'kammer doom' trio som var det eneste navn denne kolde onsdag aften i Mayhem.

Mohammad 004Mohammad 005

Der var tre mennesker på scenen. En gut der lavede noget passende 'atmosfærisk' electronics, samt to på cello. Vi fik en times sonisk voldtægt, der ledte tankerne hen på en gotisk middelalder (og mere melodisk) udgave af Sunn O)))) eller Keiji Haino.

Så absolut en af de bedste koncerter jeg har set og hørt i år! Smuk, dyster og ond drone metal (?) spillet på akustiske instrumenter. En unik og udefinerbar oplevelse, der kravlede ind under huden på en som en pulserende parasit på vej til at æde din hjerne. Efter koncerten fik jeg købt en lækker boks, 'Spiriti', med 3 vinylalbums med Mohammad. Kammer doom er det nye sorte, og du læste det først i Devilution.dk.