Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt fra Vestfronten: Skull Fist

Updated
Skull Fist — Head of the Pack

Nyt fra Vestfronten er igen på den anden side Atlanterhavet, men denne gang højt oppe i det kolde nord med Skull Fist.

Skull Fist fra Canada har udgivet plader i mere end 10 år, så et helt nyt bekendskab er det ikke nødvendigvis, men alligevel lyder de forholdsvist unge og farlige – særligt på debuten.

Er det et band, der ser sejt eller farligt ud, og kan de måske køre knallert?

Den uerfarne betragter af rockbands kunne tro, at Skulle Fist havde koordineret outfit til foto-sessionen på sådan en kikset måde, men nej  her er tale om ægte tilfældig sejhed. Tre overdrevet seje langhårede drenge der instinktivt ved, at det ikke går an med andet end sorte jeans og læderjakke. Det er medfødt sejhed det her!

Skull Fist Band

Men har de et navn, der lyder sejt, når du fortæller om det til dine venner?

Ja, men sig det hurtigt. Skull er altid fedt og sejt, og en fist i et fjæs vil glæde de fleste, men hvis dine venner får tid til at tænke sig om, bliver de forvirrede. For hvad er en skull fist? En næve lavet af kranie vil være stor og klodset og en kranieskal af det den pureste knytnæve ved ingen, hvad de skal bruge til.

Har de et navn, der ser godt ud, når du skal skrive det bagerst på dit kladdehæfte?

Deres logo ligner sådan et, som man selv finder på til det der band, som man aldrig får lavet med ham fra parallelklassen, der spiller guitar, og som også gerne vil lave et sejt band, men som ligesom dig aldrig får det ført ud i livet. Men I når dog at blive enige om et sejt navn til jeres band, I finder på et lige så sejt navn til jeres første plade, og af de tre udkast I har til at skrive jeres bandnavn, ender I faktisk med noget ret fornuftigt, da I skriver det på toiletdøren i det lille frikvarter. Det ligner Skull Fists lidt skæve og stikkende logo:

Skull Fist Logo

Hvad kan jeg sætte på min battlevest, og hvad kan jeg have under den?

Har man først købt ind på navnet, så kan man virkelig få kranieknytnævet sin krop, hvis man køber denne smukke sag:

Skull Fist Shirt kopi

Man kan også pryde sig med en hård Skull Fist-skater til både bryst og rygmærke

Skull Fist Patch kopi

Hvis du nu kun vil høre et enkelt nummer, så skal du starte her:

Lyd til Bad for Good – det er metallisk heavy rock, som den lød på Sunset Strip dengang i Reagans store årti:Og hvis du nu bliver fanget, så går du i gang med hele diskografien i denne rækkefølge:

Så skal du først og fremmest undgå ‘Pain in Full’ fra 2022, og i stedet koncentrere dig om ‘Head of the Pack’, der udkom i 2011.Du skal lytte til dette band, når du er træt af dinosaurerne i:

Hård glamrock ala Skid Row, Mötley Crüe og måske Quiet Riot – eller bare Riot eller tidlig Savatage. Musik med skinger vokal og guitarfræs.