Uge 9: Ugens Koncerter

-R7A2139-copy-82-1561413022

Inden præfestival-koncertsæsonen virkelig tager til, får vi i denne uge en godt blandet pose med noget til alle. Der er også de underlige geleagtige dimser med blåt og lyserødt krymmel. Velkommen til ugens koncerter.

Fotograf
Peter Troest (arkiv)

Onsdag d. 26.02:
Vi skal hen til onsdag, inden der er noget, der hiver os ud af vores hækleri, bajerdrikkeri, børnepasseri, eller hvad man ellers bruger sin friske luft til. Norske Kvelertak kommer forbi Amager Bio og byder op til tæsk. Hvis altså deres nye forsanger kan holde sig fra at stagedive 50 gange under showet. De tager landsmændene Blood Command med sig under armen. 

Torsdag d. 27.02:
Dagen efter starter Baest deres fanmarkstour hvor de tager lokale bands med til opvarmning. Dog er første show en undtagelse, og Baest har inviteret aarhusianske Smertegrænsens Toldere med i denne omgang til punk og dødsmetal i fiskerparadiset Esbjerg på spillestedet Tobakken. Hvis du er til dødsmetal og generelt masser af blod og satan, men ikke vil tage til Esbjerg, kan du enten tage til Aalborg eller Malmø dagen inden og høre Suffocation, Hate og Belphegor. Hvis du bare bor i København og ligesom alle andre københavnere ikke gider tage fra København, kan du heldigvis samme dag blive underholdt på Loppen af amerikanske Ho99o9 der har danske Slægt og engelske 404 med sig. 

Fredag d. 28.02:
Hvis ikke du fik billet til I Prevail på Lille Vega eller bare ikke lige er til omkvæd, man synger med på, store produktioner med synth og flot hår eller er fra Fyn, så kan du også opleve Baest denne dag på Posten i Odense, hvor de hiver de frembrusende Xenoblight med. Hvis du er til doom metal, skal du tage til eller blive i København: Fredagen her er også første dag af todagesfestivalen Nocturnefest, der endnu en gang afholdes i år. Fredagen byder på Isole (S), Wokeh og Drukner

Lørdag d. 29.02:
Andendagen for Nocturnefest byder på danske Katla, Parzival og Hamferd. Så hvis du har endagsbillet eller bare lige føler for at mærke jordens undergang for en dag, er dette et bud. Hvis du befinder dig på Djursland, burde du få en medalje og et solidt håndtryk. Du burde endvidere også tage til Pavillonen i Grenå og se Baest på deres tredje dag, atter med Smertegrænsens Toldere som opvarmning. Du kunne passende tage ud at kigge på Kalø Slotsruin inden. Du kan også tage til Værket i Vejle og se, hvem fanden de der Galge er, og hvorfor vi synes, de er fede. Der er også World War 5 (det band, hvor ham der fra den der dokumentar om mædl er med i) og Defecate, der har haft en spændende udvikling på det seneste.Der er blåt og lyserødt krymmel i Esbjerg samme dag: Red Warszawa kommer og spiller op, for dem der spiser den slags. Hvis du føler for at få dit thrash-depot fyldt op, kommer Artillery og Demolizer til Richter i Gladsaxe. 

 Opsummering:

26.02:

Kvelertak + Blood Command
Amager Bio, København.

Suffocation + Belphegor + Hate
Plan B, Malmø

27.02:

Baest + Smertegrænsens toldere
Tobakken, Esbjerg

Suffocation + Belphegor + Hate
Studenterhuset, Aalborg

Ho99o9 + Slægt + 404
Loppen, Christiania

28.02:

Baest + Xenoblight
Posten, Odense

I Prevail
Lille Vega, København

Nocturnefest 2020: Isole, Wokeh, Drukner
Loppen, København

Prime is Coming
Sønderborghus, Sønderborg

29.02:

Nocturnefest 2020: Hamferd, Katla, Parzival
Loppen, Christiania

Baest + Smertegrænsens toldere
Pavillonen, Grenå

Prime is Coming
Studenterhuset, Århus

World War 5 + Defecate + Galge
Værket, Vejle

Red Warszawa
Konfus, Esbjerg

Artillery + Demolizer
Richter, Gladsaxe