Volbeat offentliggør ny guitarist

Populær
Volbeat offentliggør ny guitarist

Tidligere guitarist i Anthrax, Rob Caggiano, bliver en del af Volbeat.

Kunstner
Dato
04-02-2013
Distributør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

36-årige Rob Caggiano er ud over at være guitarist også producer, og han har efterhånden produceret en del bands - bl.a. Anthrax, Cradle of Filth, Bleeding Through, 36 Crazyfists og A Life Once Lost. Volbeats kommende udgivelse 'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies' producerer han også, sammen med Volbeats faste producer, Jakob Hansen, og det er i denne forbindelse, at han er også er blevet guitarist i orkestret.

Frontmand Michael Poulsen siger: ”Bandet er meget stolt og glad for at meddele, at Rob også vil være den nye guitarist i Volbeat. Samarbejdet med ham i studiet var så inspirerende, at vi der besluttede at ’beholde’ ham. Dybest set gik vi i studiet som tre musikere og kom ud som et helt band!”

Caggiano forlod Anthrax 4. januar i år, efter sigende for at hellige sig sit arbejde i musikstudiet. Han har været med i bandet fra 2001 til 2005 og igen fra 2007 til 2013. Pausen skyldtes at Anthrax var blevet gendannet i Among The Living-lineuppet med Dan Spitz som leadguitarist i stedet for Caggiano.

Caggiano var med på to af Anthrax' studiealbum, nemlig ' We Come For You All' og 'Worship Music'. Især sidstnævnte blev meget vel modtaget, og det har derfor undret mange, at Caggiano forlod Anthrax i en situation, hvor bandet var på vej op igen.

Det var i forbindelse med Earth Is On Hell-turen (der var opfølgeren til 'Worship Music'), at man senest har kunnet se Caggiano spille her i landet, nemlig til sidste års Copenhell. To år tidligere gæstede han samme festival med bandet The Damned Things. Nu er han så tilbage i Danmark som Volbeat-guitarist og -producer og er nu i gang med at lægge sidste hånd på Volbeats nye plade. Den udkommer d 8. april i år.