Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Rammstein-releaseparty

Populær
Updated
Konkurrence: Rammstein-releaseparty
Rammstein releaseparty på lørdag. Vi har 5 x 2 billetter til udlodning! ACHTUNG! Så kører der nok en jernhård Rammstein-konkurrence af sted i Heavyjam-kyberrummet: Vi vil gerne invitere fem af vores abonnenter + følge med til Rammsteins store pre-releaseparty for albummet "Reise, Reise", der finder sted på Københavns nye rocksted The Rock i Skindergade 45-47, lørdag den 18. september kl. 19.00. Her vil man kunne lytte til hele det nye album, der udkommer mandag den 27. september (den endelige dato, ja!), og opleve en liveoptræden med det tyske band Feuerängel, der har været supportact for Rammstein selv og som vil give den gas med Rammstein-covernumre.

Vor konkurrencevindere vil desuden blive trakteret med et par ølbilletter, så vor vindere kan få taget godt imod Rammstein-tråden og Københavns nye rocksted med en ordentlig velkomstskyller.

For at deltage i lodtrækningen om de fem x to partybilletter skal du sende en mail til [mail]Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.[/mail] mrk. "Rammstein Party" og ganske kort skrive hvorfor du og dit følge har lyst til at tage med til dette Rammstein releaseparty. Vi skal have din mail i boksen senest i morgen, tirsdag formiddag den 14. september. Vinderne vil få besked pr. mail senere samme dag, så hold øje!

NB: Til de uheldige, der ikke vinder billetter, kan det oplyses at billetter til festen kan købes på Billetnet.dk. Prisen er 100 Kr. stykket.

Held & lykke.