Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Metallica-konkurrence: Vinderne

Updated
Metallica-konkurrence: Vinderne
De to vindersvar på konkurrencen om at vinde adgang til det lukkede "Death Magnetic"-arrangement er fundet! Efter mange timers hård votering, har vi her på redaktionen fundet frem til de to vindere, der hver især skal et smut til Metallicas "Death Magnetic"-prerelease party på The Rock på torsdag.

Adam Boolsen og Asger Holmgaard har begge vundet adgang, og vi bringer her vindersvarene.

Adam havde følgende at sige:

"Da jeg som 13 årig i 1986 købte et bånd med blandet heavy i Saudi Arabien, var der et særligt nummer, der stod ud fra mængden - Master of Puppets. Det lød som intet andet jeg havde hørt før! Da jeg kom hjem på sommerferie, spillede jeg nummeret for tre venner fra min gamle skole - ingen havde hørt om metallica, men alle gik direkte ud og købte albummet. Da min familie flyttede hjem til Danmark et halvt år senere, kom jeg tilbage på skolen og opdagede at halvdelen (!) af alle eleverne havde 'Master...' i deres walkman - Metallica var kommet til Nordsjælland!"

Og old skool-Asger sendte os følgende svar:

"Jeg er Danmarks største metallica fan. Min allerførste LP var Metallica's Ride the Lightning, som jeg fik af min farmor i julegave julen 1984. Samme år havde jeg også været til Metallica koncert i Saga. Opvarmningsbandet var Tank. Jeg tog nogle sort og hvid billeder, som jeg sendte til deres fanklub. Næste album 'Master of Puppets' var suverænt. Siden har det været for nedadgående med pop, blues og trash, så jeg håber virkelig de finder tilbage til rødderne (og mig) med 'Death Magnetic'.

Stort tillykke til begge vindere!

Husk i øvrigt at holde øje med vores store "Death Magnetic"-specialnummer på fredag, hvor hver enkelt skribent vil bedømme Metallicas nye skive.

Horn og hævi!

Kunstner