Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - 1-Day Hardcore Showdown

Populær
Updated
Top 5 - 1-Day Hardcore Showdown

Stille og roligt er det ved at blive en tradition at vi hver sommer forkæles med hardcore-arrangementer af nært festival'ske dimensioner. I år er titlen 1-Day Hardcore Showdown og den finder sted nu på lørdag i Pumpehuset. Her er fem grunde til hvorfor vi mener DU bør møde op.

Spillested
Dato
21-07-2012
Koncertarrangør
Forfatter

1. Hardcore
"Der mangler en hardcore-scene i København - hvorfor? Ud af busken, ind i kampen - nu! Flere arrangementer som dette hjælper med at live den op."

2. Rise and Fall
"Jeg kan ikke lide Belgien. Faktisk hader jeg Belgien. Alt ved det land er besyndeligt ligegyldigt. Eneste undtagelse er Rise and Fall som er det band jeg glæder mig mest til at se på lørdag i Pumpehuset."

3. Municipal Waste
"Jeg vil nok mene at dette er på kanten af at være et hardcoreband (= 100% thrash i mine øren) men det betyder ikke at de er værd at glæde sig til. Beer Pressure er en fin lille sang til at hjælpe en op i gear."

4. Hårda Tider
"Svensk punk/hardcore/crust/d-beat - kært barn har mange navne - er en underrepræssenteret genre i København. Hvorfor er det kun Dead by April og lignende slår vejen forbi?"

5. Fordi
"Hardcore still lives!"