Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – Den hurtigste vej til et sejere look

Populær
Updated
IMG_2313

Årets Copenhell lakker mod enden, så her giver vi dig fem genveje til et sejere look. Ganske gratis.

Koncertarrangør
Forfatter

1. Luk dog munden
Der er en uheldig tendens til at metalfolk ved en rygmarvsreaktion absolut skal fremvise deres folkeskolefyldninger og ugegamle belægninger på tungen til enhver der tager et billede – selv når det bare er en selfie. Hold op med det.
Det ser vanvittig dumt ud, det er faktisk ikke med til at underbygge din farlighed og selvom billeder ikke lugter, så kan man faktisk næsten fornemme, hvor dårlig ånde du har. Luk munden, smil – som et begavet menneske.

2. Vask dig i hovedet
Vask dit hår –og måske dit ansigt, når du er igang. Det lyder jo som simple hygiejneråd, men du har gået op og ned af mennesker hele weekenden, i kæmpestore støvskyer. Du har sikkert også set en enkelt mand lette ben op af hegnet. Når tis tørrer og blander sig med støv, så får du tisstøv. Som sætter sig i dit hår og på din hud.
Det ser temmelig vammelt ud, når du har samlet 4 dage af denne lækre blanding. Det er ikke sejt at være beskidt. Det er sejt at være ren.

3. Vask dine beskidte hænder
Nok et simpelt hygiejneråd, som i andres øjne kan udgøre forskellen på om du skal betragtes, og dernæst behandles som en neanderthaler – eller om du rent faktisk er sådan en, man kan tale med.
Dine kulsorte, beskidte fingre, der griber om en lille badedyrs-ølholder... det er klamt. Basta.

Håndvask var også sejt før corona, og du bliver ikke særlig rebelsk af at lade være.

4. Drop weekendvesten
Tag nu den præfabrikerede, til lejligheden indkøbte, weekendvest af! Vi har sagt det før. Det er ikke sejt at gå rundt i en vest fyldt med mærker fra bands, som man måske, måske ikke har set, og som er funklende ny og helt helt sort og stiv.
Det er sådan cirka så meget poser som man kan blive. Find din fars gamle denimjakke på loftet og begynd at samle dine egne patches, hvis du absolut vil ligne et puslespil.

5. Find en anden afgud

Skru ned for din religiøse dyrkelse af Copenhell som festival. Du har glædet dig til at komme på græs. Du synes at Copenhell er noget af det sejeste, nogen har fundet på – nogensinde!
Så du køber billet til festivalen, og har en fucking fest. Hermed er det åbenlyst, at du er fan! Hvorfor dog også købe t-shirten, som fortæller andre på festivalen, at du er fan af festivalen? 

"Velkommen hjem"??? Bor du derude? Nej vel?