Top 5 - WOA'15: Om det så regner blod

Populær
Top 5 - WOA'15: Om det så regner blod

Så er de første advarsler sendt ud via Wackens officielle hjemmeside. Det har været vådt under forberedelserne. Rigtig vådt. Men det kan vi selvfølgelig ikke tage os af.

Spillested
Dato
21-07-2015
Trackliste
Slayer - 'Raining Blood'
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen

 

Ud over det velkendte, tvivlsomt effektive, danskerbrok over, at alt er gennemblødt, medbringer redaktionen det rutinerede overlevelseskit. Læs med her og følg doktrinen.

1. Regnslag
"Så sandt, at man hurtigt ligner et fantasifoster fra mumitroldene, eller en hel skinke fra kølediskens gemmer. Men det er altså praktisk, som man eksempelvis måtte sande under Gravekoncerten på Copenhell i 2013, hvor regnslagene kom på så hurtigt, at det nærmest hvislede i luften. 1-2-3 koncert".

2. Fod i pose 
"Fordi  vi naturligvis ikke iklæder os nogetsomhelst sæt hipstergummistøvler, men insisterer på at færdes i henholdsvis vandrestøvler eller gummisko, om det så er 38 grader varmt eller står ned i stænger. Når alt er gennemblødt, kan sokken blot iføres pose inden den kommer i skoen. Problem solved".

NB. Grundet eftermiddagens varme efter et ordenligt regnskyl mistede et redaktionsmedlem et par skriggule klipklapper i mudder og menneskemylder under Rammstein i 2013.  De står der sikkert stadig. Vi anbefaler ikke klipklapper. Overhovedet.

3. Insisterende truen
"De fleste problemer kan peges væk. Vi medbringer piber og retter dem vredt og bestemt mod himlen. Herefter skulle det gerne arte sig".

4. Tillid til Wackens crew
"De er allerede på forkant, og når de kan finde ud af at at håndtere ekstrem varme, må vi have tillid til at de gør hvad de kan, for at tage hånd om det allerede opståede mudder, mens festivalgæsterne sluses ind på campingområderne".

5. Medbragt lejr-stash
"Skomagerdrenge fra himlen eller dræbersol fra helvede? Der skal altid være rigeligt med alkohol i lejren uanset hvad! Blandt andet Poetzsch (i Padborg) afhjælper den slags trænglser mod mindre betaling. Som bonus kan man lige nuppe en pølsemix med på vejen inden man suser videre mod det tyske metalmekka".

Vi ses dernede - i regn, slud eller sol!