Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Supersupport og herrefed headliner

Updated
Supersupport og herrefed headliner
Clutch leverede virkelig varen på The Rock, men supportbandet The Sword var nu en tand federe. Clutch + The Sword på The Rock, Kbh. søndag den 29. april
Det var den perfekte søndagskoncert på The Rock. Opvarmningen var med det relativt ukendte texasband The Sword, som dog nok skal ændre på den status i den nære fremtid, da det for tiden er bl.a. Hetfields og Ulrichs yndlingsband (og DE to kræver ikke nærmere introduktion).

The Sword gjorde også en fantastisk figur som opvarming på Clutchtourens sidste europæiske stop. Stilen ligger på grænsen af sludge metal, og bandet lyder som en blanding af Corrosion of Conformity og Black Sabbath, med et tekstunivers, der tager udgangspunkt i vores gamle guder.

The Sword spillede med en utrolig vildskab og ditto lydstyrke, uden at bandmedlemmerne dog for omkring på scenen (faktisk virkede de ret nørdede), men det var et brag af en opvarmning i et fyldt The Rock.


Boogie metal med sydstatsrødder[/b]

Det nørdede indtryk fortsatte med Clutch (bill.). Hører man deres musik, kan man godt komme til at tro, at de er et par Mustangkørende motherfuckers med snotbremser og ærmeløse t-shirts. Det er de ikke. Snarere er de af udseende et bluesband, der går højere op i at spille rigtigt, end at fare omkring på scenen. Og rigtigt spillede de – supertight var det. Og ud over en ufrivillig pause, der skyldtes en øl i basforstærkeren, var det en supercool omgang boogie metal med tydelige sydstatsrødder.

De spillede ikke halvt så højt som opvarmningen, men det var højt nok til at give fuld valuta for pengene. Der var selvfølgelig numre, der ikke blev spillet, men andet kunne man heller ikke forvente fra et så produktivt band, og vi fik
da også en god del af de ældre hits samt en del fra den nye skæring, "From Beale St. To Oblivion".

Så alt i alt: Hovednavnet leverede til fulde plus at vi i opvarmningen fik hørt et band, der sandsynligvis bliver helt
store.

Kunstner
Titel
Clutch + The Sword på The Rock, Kbh. søndag den 29. april
Spillested
Dato
29-04-2007
Genre
Forfatter
Karakter
4

Menu