Aalborg Metal Festival - fuld rapport

Populær
Aalborg Metal Festival - fuld rapport
Enslaved, Destruction, Kataklysm, Cataract og Volbeat var de store sejrherrer på årets Aalborg Metal Festival. Aalborg Metal Festival 2006 i Studenterhuset, Aalborg den 6.-7. oktober: Lad os med det samme slå fast, at Nordic Rock Booking ikke formåede at leve op til den standard, man satte i forbindelse med det flotte arrangement selv samme sted i 2005, selv om årets program var varieret og navnene af anstændig karakter. Igen i år blev programmet afviklet med kun mindre forsinkelser, så det var egentlig primært de store navne a la Deicide og Hyprocricy, man manglede på den musikalske side.

Meet n’greet seancerne, hvor man kunne få signeret skiver m.m. af bl.a. Mercenary, Entombed osv., var igen kommet på programmet, og det foregik i det afslappede barmiljø, Jägergrotten. Et kærkomment fristed, nu hvor presseområdet var blevet sløjfet totalt, da benene ellers kan gå hen og blive trætte i løbet af sådan et par lange dage med tråd.


A Perfect Murder

Canadiske A Perfect Murder åbnede Aalborg Metal Festival med en seriøs omgang metal, hvor der blev knaldet igennem. De havde ikke nok materiale til at fylde deres tre kvarter, men valgte bare at fyre det hele af på 25 hæsblæsende minutter, og det skal de have ros for. Samspillet var faktisk ganske ok, og med tanke på, at dette var deres første koncert på dansk muld, er der bestemt grobund for at A Perfect Murder kan blive ganske gode i fremtiden.

Karakter
3