Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Aerosmith, Sweden Rock Festival 2007

Populær
Updated
Aerosmith, Sweden Rock Festival 2007 Havde faktisk Aerosmith som sikker outsider til en topplacering, men valgte at underspille forventingerne lidt, både overfor mig selv og mine omgivelser, for det er langt tid siden sidste Aeromsith-show med mig i rækkerne. Til gengæld har jeg på velsagtens seks shows inden dette aldrig set de fyre være tilnærmelsesvis halvdårlige. Som et af ganske få bands i denne liga, har de jo også deres gamle originale line-up intakt, og det høres. Sammenspillet, velspillet.

MTV-hits fra 90'erne, javel, men det var selvsamme, som var med til at holde den traditionelle hard rock scene nogenlunde oven vande, mens komplet nosseløse alternative rockband oversvømmede MTV og musikmedier generelt. Desuden: hvor var alle jer, der dissede Aerosmith for "MTV-hitsene" henne, da Kreator lavede den onde moshpit tidligere på dagen?? Hva'bah, I seje drenge??

Og så var Aerosmith altså så organisk swingende, som man næsten kan være det uden at hedde AC/DC. Koncerten var simpelthen ét langt højdepunkt. Så tak for festen, gamle røvhuller, både jer på scenen og jer ved siden af mig og lommelærken. Ved samtlige Jerry Lee Lewis' afbrændte og overtrampede pianoer for en flammende rock'n'roll fantasi, der lige udspillede sig der!!

Kunstner
Genre
Karakter
666