Håb for fremtiden

Håb for fremtiden

Devil Wears Prada er et sjældent talentfuldt metalcoreband, som sejrede i Lille Vega.

Spillested
Dato
04-11-2009
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
4

Metalcore er ved at være en moden genre med år på bagen og  hærskarer af bekendende bands, hvoraf få er talentfulde og resten er efterløbere og wannabes – sådan som det er for alle succesfulde genrer.

Derfor var det på alle måder rart at overvære koncerten med unge Devil Wears Prada fra Ohio, fordi djævleforsagerne nemlig er gode til alt dét, som mange metalcorebands så gerne vil, men sjældent er: nemlig at spille tight metal i versene med opfindsomme breakdowns, og svæve på melodiens poppede vinger i omkvædene. Lægger man dertil at lømlerne spiller, som havde de selv opfundet genren, hvilket er ungdommens privilegie, så har man et ganske originalt og lytteværdigt band.

Koncerten i Vega var derfor en på alle måder god oplevelse, også fordi kontakten mellem band og et ligeså ungt og dedikeret publikum var sjældent ærlig i en en musikverden, hvor tomgangen ofte er normen.

At ungersvendene fra Ohio er et bekendende kristent band, må man tilgive dem. Selvom det jo ikke er specielt æggende med kristen fundamentalisme til fadøllen, må man bære over med det, da de simpelthen er for talentfulde til, at man kan lade være.