Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

RF'12: Solid, uoriginal thrash

Populær
Updated
RF'12: Solid, uoriginal thrash
RF'12: Solid, uoriginal thrash
RF'12: Solid, uoriginal thrash
RF'12: Solid, uoriginal thrash
RF'12: Solid, uoriginal thrash

Warbringer spiller meget energisk live, men er tæt på at have stjålet musikken, så uoriginal er den.

Kunstner
Dato
07-07-2012
Genre
Koncertarrangør
Forfatter
Karakter
4

Warbringer var lørdag aftens thrashmetalliske indslag, og bandet gjorde det faktisk godt. Grunden til at man kunne være lidt i tvivl, er fordi bandets musik bestemt ikke vinder nogen priser for opfindsomhed. Derfor kunne det godt have været en kedelig oplevelse alene af den grund. Stilen er thrashmetal af den helt gamle skole. Hvis man tænker Exodus er man ikke helt ved siden af.

At det så alligevel blev en ganske god oplevelse var, at ungersvendene i bandet spiller som om det er dem, der har opfundet genren, sådan lige i går. Alt blev væltet energisk ud over scenekanten samtidig med at der var masser af godt musikalsk håndværk tilstede.

Sangeren John Kevill gjorde en lidt spøjs figur i front, for selv om han prøvede at se ond ud, så havde han lidt af et baby face, som signalerede det stik modsatte. Pyt, for hans evner på vokal var bestemt med til at hæve koncerten over det jævne. Dyb forvrængning og høje skrig, det hele var meget livgivende at høre på.

Skal nogle af numrene fremhæves som mindeværdige kunne det være åbneren 'Living Weapon', 'Crack of Doom', der kom lidt scenere, samt 'Demonic Ecstasy', men standarden var generelt set rimeligt høj  og underholdningsværdien ligeså. Så som liveband, sådan en øllet lørdag som på Roskilde Festival, kan Warbringer varmt anbefales. Som albumband bør det til gengæld nok slippe den thrashmetalliske bande og finde sin egen stemme. Som musikken er nu, ligger den simpelthen for tæt op ad inspirationskilderne.

Menu