Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sublime Immolation

Populær
Updated
Sublime Immolation
Sublime Immolation
Sublime Immolation
Sublime Immolation
Sublime Immolation

De har udgivet årets bedste dødsmetalplade og spillede mindst lige så godt i Aalborg.

Kunstner
Dato
05-11-2010
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
5

Immolation er bare fedt. 'Majesty and Decay' er en lækker plade, der stadig roterer heftigt herhjemme og det var derfor en af de bands jeg så rigtig meget frem til på Aalborg Metal Festival 2010. Heldigvis skuffede de ikke.

Veteraner indenfor dødsmetal og et band, der red med på bølgen i starten af 90'erne da dødsmetallen for alvor hærgede kloden. Siden har de, ligesom de andre i genren, måtte se sig selv sat lidt tilbage i spotlyset, men helt fortjent er de et af de bands, der har fået mest succes her i dødsmetallens nye storhedstid.

Og på Studenterhuset viste de publikum hvorfor. Fejende flot dødsmetal serveret på en nærmest episk facon. Gode sange, velspillet og med en dybde og tyngde, der får nakkehårene til at rejse sig. Det var måske festivalens højdepunkt for undertegnede, og de får derfor fuld honnør på karakterskalaen. At se Ross Dolan på bas og vokal svinge det vanvittigt lange garn og brøle ud over de fremmødte, var en fryd for såvel øre som øje.

Glædeligt sluttede Immolation deres 45 minutter af med at konstatere, at de snart er tilbage i Danmark når de selv skal ud på en turné for at promovere ovennævnte plade. Det ser jeg frem til!

Menu