Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Kyuss 2004 og Pro Pain junior

Populær
Updated
Kyuss 2004 og Pro Pain junior
Ny amerikansk hård rock fra Ghostride imponerer Mathias Nielsen. Will Haven huserede omkring årtusindeskiftet med deres larmende metal i Deftones-stilen, men med en meget arrigere sanger. Det projekt løb ud i sandet, men gruppen – minus forsanger Grady Avenell – har nu startet et nyt band, som de kalder Ghostride. Med en ny frontmand og en ny stil. Man kan stadig høre at her er tale om Will Haven’s rytmesektion, men musikken er radikalt anderledes end Will Haven. Den kan bedst beskrives som Kyuss der møder et tidligt Life of Agony og jammer Soundgarden.

Forsanger, Rey Osburn, klarer måske ikke tjansen til topkarakter, men han er også debutant, i modsætning til resten af bandet, og han kan nemt udvikle sig til det bedre.
Et par tynde numre trækker lidt ned på karakteren, men det er noget der kan udbedres inden album nummer to.

Ghostride’s debut er en tung udladning af ørkenrock, ikke ulig Queens of the Stone Age, men som nævnt er vi mere ovre i de gamle mestre, Kyuss. Men i de groovy stunder er det gammelt Life of Agony der tæres på, men - det gøres med måde!

Ghostride lyder ikke som alt det andet der er på gaden i øjeblikket, og derfor kommer de som et forfriskende pust på scenen. Spænd hjelmen, snup en Jack D. og sæt dig op på kværnen!

Kunstner
Titel
Cobrasunrise
Label
Distributør
Genre
Karakter
3