Lidt demo og lidt live

Severe Torture samler op og årelader på denne skive Denne udgivelse er intet mindre end en special udgivelse bestående af ti livenumre (efter sigende en tour de force fra bandets 7½ årige karriere) og fem demonumre. Disse dybt mentalt forstyrrede hollændere (se gerne cover og læs ”lyrikken” hvis du har nerver til det?!) spiller en gang yderst brutal death metal á la Suffocation og Cannibal Corpse et al.

Lyden er forbavsende god af en liveoptagelse at være, hvilket ofte er problemet med den her slags bands, som tit udgiver live albums af en ”kvalitet”, der lyder, som om det er en 4-spors båndoptager, der har ligget i en centrifugerende vaskemaskine, mens den optog. Her er der dog en ret sprød og fyldig lyd, som gør at man ikke bliver irriteret over ikke at kunne høre, hvad der sker. Og så bør man vel lige nævne at danske Tue Madsen har stået for optagelsen (ligesom han har stået bag The Haunted og Illdisposed bl.a.), så alt kredit til ham for at have bidraget til et lytteværdigt livealbum, uden at råmaterialet er fantastisk.

Minsandten om ikke Severe Torture spiller et covernummer af landsmændene, Pestilences klassiker ”Lost Souls” og desværre for Severe Torture er dette da også skivens bedst komponerede, men hele albummet er så absolut et par gennemlytninger værd.

Titel
”Bloodletting”
Distributør
Karakter
3