Støj og død

Støj og død
Er du Cannibal Corpse fan, så tjek hollandske Severe Torture ud, foreslår Morten Vejlstrup. De hollandske noise/death metal freaks fra Severe Torture ved alt om at skabe en massiv mur af støj, som let river dine ører af og proper dem ind i din mund, hvilket de til fulde viste under det nyligt overståede show i Aalborg ved AMF 2007.

Numre som ”Sworn Vengeance” og ”Repeat Offender” er ret barske sager, som ikke lader noget tilbage i tilgivelse. Jeg kunne sige det samme om resten af dette nye albums numre – og her ligger problemet. Bandet er ekstremt monotont, og for den sags skyld heller ikke innovative på nogen måde.

Fans af bandet vil se det som en styrke, at man altid ved hvad man får, når man køber Severe Tortures skiver. Moderne kritikere vil dog give dem på puklen for ikke at skille sig ud fra mængden af endeløse death metal bands, som til stadighed ikke har fornyet sig.

Personligt mener jeg dog det er charmen ved ”det døde”, så hvis man ikke har hørt Severe Torture før og er fan af bands som Cannibal Corpse, så giv dem en chance!

Titel
"Sworn Vengeance"
Label
Distributør
Karakter
3