Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Driftsikre finnere

Updated
Lars Schmidt er vild med Thunderstone. Langt ude med disse metalliske finnere. Sidste år løb Lordi med guldet i melodunte grand pisset, og i år stiller stærke, melodiske Thunderstone guddødemig op i Finlands eget grand pis. Jamen, for fanden, det er måske vejen til magt, rigdom og ære - når nu den slagne vej ikke er det?

Den slagne vej, i øvrigt: Masser af skodjobs, demoer, albums, opvarmningsjobs, albums, headliner-jobs på små spillesteder, kunstneriske anerkendelse og tilfredsstillelse. Og evig fattigdom på overførselsindkomst, fordi man nu er født til et liv med spaden i hånden.

Tilbage til Thunderstone, der tydeligvis kører begge veje - med deres altid driftssikre blanding af melodisk metal og speedet power metal. Velkomponeret, velsunget, velspillet. Thunderstone er ganske enkelt et af de absolut bedste nordiske metalbands lige her og nu. Det er dette deres fjerde album, "Evolution 4.0", et tydeligt bevis på. Masser af melodi, energi, vilje og nerve.

Som med Thresholds forrige modtog jeg også dette latterlige anmeldereksemplar, så det ikke kan lægge ind på I-Pod'en, da numrene elektronisk er splittet i atomer. Ærgerligt, for så bliver der heller ikke her nogen dybere anmeldelse. Andet end: Køb, for det er et helt igennem rigtig stærkt album.

Titel
Evolution 4.0
Distributør
Forfatter
Karakter
3