Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Fra Finland til Latinamerika

Populær
Updated
Fra Finland til Latinamerika
Emil Svendsen har lyttet til de nogenlunde nydelige nye plader fra Children of Bodom, Ill Nino og Skindred. Det finske melodødsband Children of Bodom er tilbage og udgiver med "Blooddrunk" deres femte album. Selvom man kan være lidt træt af skandinavisk melodød og have det lidt dårligt med finske bands, fordi man hører Lordi i det hele, så er det faktisk et hæderligt album, og en klar forbedring i forhold til forgængeren ”Are You Dead Yet”.

Melodierne er stadig bærende, men de bliver sunget mere forvrænget, hvis man sammenligner med forgængeren, og der er mange superfede, hurtige, thrashede riffs og figurer mellem guitarerne og keyboardet uden at man bliver snydt for tyngde, brutalitet og den allestedsnærværende dobbeltstortromme, som blæser gennem samtlige numre.

En stor fornyelse er der ikke tale om, og når man dertil lægger at albummet kun varer ca. 37 minutter, er det sgu ikke verdens stærkeste kop the COB er disket op med, men det er selvfølgelig bedre at udgive lidt, men godt, frem for at spille folks tid med opfyld for at nå op over en time.

Titel
Blooddrunk
Dato
09-04-2008
Distributør
Forfatter
Karakter
3