Adema - ”Planets”

Mathias Nielsen har lyttet til A Perfect Circle light versionen Adema. Jonathan Davis fra Korn har en halvbror, der hedder Marky Chavez. Han startede et band i 2001, Adema, som – selvfølgelig – pga. hans familiære kontakter fik god medvind både tourmæssigt og på MTV, og Adema har da også rundet en million solgte albums i hjemlandet. Marky Chavez forlod imidlertid Adema i 2004, og nu vender de tilbage med deres tredje album, med en ny sanger, som ikke er halvbror til Jonathan Davis.

Luke Caracciolli hedder han, og han er faktisk ikke overdrevet interessant at stifte bekendtskab med. Han prøver at lyde som Maynard James Keenan, men han har en blød stemme, som ikke kan skræmme nogen væk. Dertil kommer at Adema’s nye udspil gabende kedeligt. Det starter dog udmærket med ”Shoot The Arrows”, men herefter går det stejlt ned af bakke med kedeligt og forudsigeligt nu-metal. Bandet lyder underligt ufokuserede, og kører næsten i kronisk tomgang.

Én ting er hundrede procent sikker: Hvis Adema har tænkt sig at fortsætte med at lyde som en nu metallisk light-udgave af A Perfect Circle, så kommer de i hvert fald ingen vegne. Forsøget på at virke ambitiøse, falder til Jorden med et brag, og når Adema er bedst, er de bare småpinlige. Et nyt band kan fejes ned i den stadig åbne nu metal-massegrav. Rest In Peace.

Kunstner
Titel
Planets
Label
Distributør
Genre
Karakter
2