Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

De mest intense elementer af metal

Populær
Updated
De mest intense elementer af metal

Der vises stadig ingen nåde hos Misery Index selvom grind-elementerne er reduceret en smule.

Kunstner
Titel
Traitors
Label
Distributør
Karakter
4

Som bandet selv siger det, så er Misery Index en kombination af de mest intense elementer af metal med en fremtrædende grind-tilgang tilført lidt hardcore og ekstrem punk attitude og følelse. Tilføj endvidere insisterende thrash-rytmer, break-downs og vild energi.

Efterfølgeren til ”Discordia”, der skaffede bandet nye fans, er mindre grindet, men bedre sammenhængende på trods af de mange elementer, der jf. ovenstående, er indarbejdet i musikken. Det er vanvittigt godt smedet sammen, og hvert nummer står individuelt positivt frem og rykker helt som det skal. Uden at der på nogen måde går Pantera i den, så er det meget kærkomment at amerikanerne på deres 3. fuldlængder har budt groovet velkomment.

Produktionen er enkel og rå og kommer i den grad sangene til gode. Ikke så mange dikkedarer dér og udspillet udspyer en autentisk vrede mod en, efter bandets opfattelse, syg og hyklerisk verden.

Som ekstra note bør albummets cover-artwork tjekkes ud. Det ”maleri” på forsiden har en fantastisk lyssætning, der gør man fordyber sig i billedet og allerede ved første kig er helt med på de lyriske emner, der tages op med grumme growls og enkelte, hysteriske hardcore-råb.