Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Svaret på dit grind-ønske

Populær
Updated
Svaret på dit grind-ønske
Svaret på dit grind-ønske
Svaret på dit grind-ønske
Svaret på dit grind-ønske
Svaret på dit grind-ønske

Hvis du lige står med en halv time på hånden, så har du tid til  Looking for an Answers nye skive, der er fyldt med fornem grindcore.

Titel
Eterno Treblinka
Dato
06-06-2011
Distributør
Trackliste
1. Nacer.Consumir.Morir
2. Campo De Exterminio
3. Guerra Total
4. Tapias De Cementerio
5. La Peste Roja
6. Revelacion
7. Ecoterror
8. No Compasion
9. Plaga Humana
10.Terror Carnivoro
11.Christianislam
12.Supremacia Etica
13.Cheerleaders Para El Armegedon
14.Running Through The Blood (Fear Of God cover)
15.Esclavos
16.Estandarte De Huesos
17.Holocausto Diario
Karakter
4

Det startede helt tilbage i 1999 som et enmandsband for guitarist Felix, men over årene kom flere folk på, og trommemaskinen blev udskiftet og den hurtige Moya kom ind. Det var crustpunk til at starte med, men som Looking for an Answer lyder i dag, så er der også kommet portioner af dødsmetal og grind ind i det musikalske billede.

Som det så ofte er set i denne genre, så tæller diskografien et væld af 7"-ere, 12"-splits osv. Derfor skal der ikke her sættes tal på, hvilken nummer udgivelse, som fuldlængdeudgivelsen 'Eterno Treblinka' er. Men de 30 minutter i selskab med bandet på dén skive er godt givet ud, hvis man kan lide Napalm Death, Rotten Sound og Brutal Truth.

Det spanske band er ikke meget for at bevæge sig ud over de to minutter på sine sange, og flere af sangene føles også som om, at de hænger sammen, da pausen mellem numrene ikke er lang, og fordi der nogle gange nærmest startes i samme blastbeat, som den forrige sang sluttede i.

Men det er nu ikke bare en lang pløre af det samme, for spanierne glemmer ikke groovet, og sænker derfor tempoet og hidsigheden mange gange, på en måde som det er svært ikke at rocke med på. Udover det fængende ved den punkede spillestil, så lånes der også lidt af den møgbeskidte lyd, som fx Entombed har perfektioneret over årene, og det gør, at Looking for an Answer tydeligt får vist, at der er med et europæisk band at gøre.

Vokalen er et brutalt growl, som ikke får den store variation med fx skrig og den slags, men lidt er der da. Ellers ligger frontmandens force i vekslen mellem meget hurtig growlen og et tempo, som flere vil kunne være med på.

Lyden er dejlig beskidt, men levner alligevel plads til detaljerne, og samlet set har skiven en fed, varm lyd. Når man er blevet blæst gennem de 30 minutters lyd, der findes på 'Eterno Treblinka', så føles det faktisk meget naturligt lige at ramme play igen, for lige at nyde bandets seje, grindcore med både punk- og dødsmetal-inspirationer en gang til.

Tjek det ud! HER: