Tamt og ligegyldigt

Populær
Tamt og ligegyldigt

Hvis horror oversættes til "forfærdelig" så er titlen på Cadaverias fjerde album meget velvalgt.

Kunstner
Titel
Horror Metal
Dato
30-01-2012
Distributør
Genre
Karakter
1

'Horror Metal'. Forfærdelig metal. En billig kopi af Cradle of Filth sine steder, og når der går alt for meget pæn vokal til stille musikalske passager, så lyder det som noget, vi fordumsfuldt plejer at kalde "kun salgsbart i Tyskland".

Cadaveria er et italiensk band med medlemmer, som også har stået på scenen med bands som Opera IX og Necrodeath, men trods erfaringen herfra, så fejles der grumt med det fjerde album fra Cadaveria.

En elendig produktion ødelægger meget fra start. Tam og kedelig, og så er der endda flere steder, hvor man burde have taget stykkerne om, fordi det simpelthen ikke er tight nok. Vokalen står en kvinde med samme navn som bandet for, og det lyder som en discountversion af den feminine vokal på Dismal Euphonys 'All Little Devils'. Det til trods, så får hun vist at hun kan begå sig i rigtig mange stilarter, men det lyder desværre bare helt energi- og idéforladt de fleste steder.

Det er en af de fæle udgivelser, den her. Cadaveria har enkelte steder lidt at byde på, når tempoet bliver sat i vejret, men det er skabt uden formål og vision, for det hele lyder som vraget materiale fra de massevis af andre bands indenfor denne genre af gothic metal med black metal-tendenser.