Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Chilenere i top

Populær
Updated
Chilenere i top
Kong Kent tripper over innovativ thrash fra Chile og en hyldest til metal pionerene Possessed. Criminal kommer fra Chile, og har i hjemlandet etableret sig som et tungt svin af et navn. ”No Gods No Masters” er deres tredje skive, og deres første hvor de forsøger sig internationalt. Til dette har de allieret sig med en tidligere bassist i Cradle Of Filth, men stilen er langt fra black metal. Det her er thrash metal med en snert af industrial, hardcore og dødsmetal over sig. Lyder det spændende? Så er det fordi det netop er brandhamrendes spændende!!

Den benhårde stil, Criminal lægger for dagen er som olie på sjælen. Det er hårdtpumpet thrash metal af den tunge skuffe, bakket op af en vokal der spænder fra det melodiske til det helt dybe growl. Mest af alt kører han dog i en stilart der minder om en blanding af Phil Anselmo, Max Cavalera og Burton C. Bell. De har alle tre samme grumme måde at synge på, og forsanger Anton Reisenegger i Criminal gør en god figur på skiven.

Pladen kom til verden i et studie i Suffolk, England, tilbage i oktober måned sidste år, og nu skal det hæævii opus slippes løs blandt os dødelige metal-fans. For er man til hård thrash, så har gutterne fra Criminal et rigtig godt bud på en fornuftig skive. Deres trommeslager er fra Extreme Noise Terror, og tidligere Pentagram - og Entwined medlemmer er også at tælle blandt medlemmerne, og til sammen er det blevet til en koldblodig omgang thrash, som jeg varmt vil anbefale.

Kunstner
Titel
"No Gods No Masters"
Distributør
Genre
Karakter
3