Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krystalklart fra krypten

Updated
Krystalklart fra krypten
Cradle of Filth holder niveauet med "Thornography", mener Kong Kent. Britiske bannerførere indenfor den dystre ende af metalspektret har igen udgydt en skive fra krypten, og Dani Filth og co. er igen ambassadører for deres helt egen fortolkning af hvordan thrashet black metal skal lyde. Cradle Of Filth skar sig deres helt egen niche i metallen for 12 år siden med ”The Principle Of Evil Made Flesh”, og har siden hen ikke haft nogen konkurrence indenfor det felt.

”Thornography” mener i stil meget om forgængeren ”Nymphetamine”, som undertegnede stadig mener, er den bedste siden debutskiven. Så god er ”Thornography” ikke, selvom den dog bestemt gør det godt. Den er eminent mixet af Andy Sneap og ligesom på ”Nymphetamine” er guitaren i fokus og lyden er krystalklar. Herligt. Sange som ”I Am The Thorn” og ”The Byronic Man” viser den traditionelle side af Cradle Of Filth, men viser også nye tiltag, og alsidigheden klæder skiven.

Mens den måske ikke falder i god jord hos die hard black metal fans, der sværger til rusten, elendig lyd og en perverteret dårlig produktion samt et gustent image, er skiven en tilfredsstillende oplevelse for fans af Cradle Of Filth.

Titel
"Thornography"
Distributør
Karakter
3