Tid til at brænde igennem

Populær
Tid til at brænde igennem

Taking Dawn gentager udelukkende, hvad andre lavede for 20-30 år siden, men det gør de forfriskende godt.

Kunstner
Titel
Time to Burn
Dato
26-01-2010
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
4

Las Vegas bandet Taking Dawn er med deres egne ord stærkt forankret i glam og glitte, og dermed halvfjerdser og firsernes højthårsrock - en mere præcis beskrivelse er svær at komme op med.

I en opdateret lyd leger kvartetten med masser af guitarlir, omkvæd med stadionrocktendenser og en stor mængde energi og råhed. Fuldstændigt som Mötley Crüe kan levere det på en god dag – her bare spillet og sunget bedre, og de hårdere, såvel som de blødere dele, får bandet til at fremstå rimeligt nuanceret.

Frembrusende klasse

Bedst er Taking Dawn dog, når de har vinden i håret og tonser derud af. Riffs’ene er frembrusende, hele bandet svinger og soloerne, såvel som de harmoniske leadguitarer har stor klasse for et pladedebuterende band. Og så lyder det oven i købet moderne, fordi produktionen har tyk bund og masser af guitar, og fordi vokalen er tilpas beskidt og grumset, selv i de store passager.

Taking Dawn vil muligvis ikke revolutionere rockbranchen, men de kan kickstarte en fest, og live vil det kræve store mængder imbecilitet ikke at få noget godt ud af det potentiale, der vises på ’Time to Burn’.