Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
10 hurtige til en heavynørd

Troy Sanders, bassist/sanger i Mastodon hylder bl.a. Metallica, Neurosis, Jack D. whisky og Vegas vidunderlige lokummer.

1. Dine alletiders fem (seks) favorit albums?
"Primus – Sailing the Seas of Cheese
George Jones – The 10th Anniversary Album
Neurosis – Through Silver in Blood
Melvins – Stoner Witch
Metallica – Ride the Lightning (det album har jeg vel hørt ca. 400 gange!)
Deftones – White Pony"

2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?
”Uhh, der er mange. Kenny Rogers er sjov. Måske hans sang 'The Gambler'? (underholdende Kenny Rogers sang, der handler om druk - Red.) Den ville jeg godt have skrevet, men jeg ville ikke have dræbt for at have skrevet den! Hmm… Jeg ville også ønske, at jeg var genial nok til at have skrevet 'Anesthesia (Pulling Teeth)'” (til de nye metal-elever: Cliff Burtons monstersolo på Metallicas 'Kill 'Em All' - Red.)

3. Din favoritmusiker gennem tiderne?
”Formentlig Willie Nelson eller George Jones. To klassiske countrymusikere.”

4. Dit favoritband gennem tiderne?
”Øhh… Mastodon! Nej, det er for svært et spørgsmål. Jeg kan ikke vælge ét!”

5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?
"'…And Justice For All'-touren. Det var en af de første gange, jeg så Metallica. Det var i 1989. Den koncert blæste mig bare væk, den forandrede mit liv i en vis grad, helt sikkert. Det var en suveræn tour. Og The Cult opvarmede, kan jeg huske. Jeg har været 15 år gammel eller noget i den stil, så det var virkelig noget, der satte sit aftryk på mit liv! Men jeg har også været til en masse fede koncerter på små spillesteder. Fx at se Neurosis i en lille klub i Florida foran 200 mennesker var også kanonstort."

6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?
”Jeg ville vælge at turnere med Neurosis, fordi de er utrolige. At overvære dem hver aften ville være suverænt!”

7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?
”JA! Vi drikker ca. en halv flaske Jack Daniel’s hver, inden vi går på scenen. Rent faktisk venter vi på det nu. Det er vist dét, og så siger vi: 'Hey, hav en god koncert!'”

8. Det bedste ved at være i et band som dit?

”At rejse hele verden rundt.”

9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?
”På nogle spillesteder er det svært, at finde et sted at skide. Dette sted er rart (Vega), men nogle steder går man ud på toilettet, og så er der bare pis og lort ud over det hele. Det kan være svært! Man har ondt i maven, og så må man ud og finde en bar eller et andet sted at komme af med det. Men det sker som sagt ikke hver dag. Det her sted er godt. Jeg har allerede skidt to gange her. Ovenpå og hernede!”

10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?
”Vi skal spille på Ozzfest i USA til sommer, og så kommer vi her tilbage til juni og spiller nogle shows med Slipknot og Iron Maiden. YEAH! (de førnævnte Jack Daniel’s flaskerne bliver båret ind i baggrunden, og Heavyjam’s udsendte fornemmer, at det er tid til at runde af inden bandets før-scenem ritual). Vi er booket helt ud resten af året, så foreløbig skal vi bare turnere og turnere. Og derefter skal vi selvfølgelig indspille et nyt album og så ser vi hvor det leder os hen!”