Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Populær
Updated
Breaking Banger News
Def Leppard laver cover album! Def Leppard, der tilbage i starten af firserne var med til at breake The New Wave of British Heavy Metal (NWOBHM) og siden har excelleret i en meget lavfrekventeret udgivelsesradius og overproducerede glam- og popheavy albums, ser nu ud til foreløbig at opgive at lave egne numre. De var vist heller ikke videre heldige med "X", som udkom for et par år siden og helt klart var bandets absolut mest ringe og non-metalliske udspil.

Def Leppard er nu gået i studiet og i fuld gang med at lægge sidste hånd på et album med lutter covernumre, og tracklisten ser på sin vis ganske spændende ud:

The Rocker (Thin Lizzy)
Heroes (David Bowie)
Icicles (Badfinger)
Stay With Me (The Small Faces)
I'm The Leader of the Gang (Gary Glitter)
Sheer Heart Attack (The Sweet)
Ballroom Blitz (The Sweet)
Under the Roof of Love (Gordie)
Lock Up Your Daughters (Slade)
Let's Stick Together (Bryan Ferry)
Slider (T-Rex)
Hypnosis (Mud)
It's All Over (Rod Stewart)
Thunderbuck Ram (Mott the Hoople)

Lutter britiske bands, men en på papiret meget interessant blanding af rock og pop og med en klar forkærlighed for 70'ernes glam rock. Tidligere har Def Leppard jo lavet en ganske glimrende cover af Sweets "Action", og de sørgeligt undervurderede metalpionerer Sweet er med på albummet med to numre. Dét er godt. Også spændende at se, hvad Def Leppard får ud af Thin Lizzys "The Rocker". Cover-albummet, som endnu ikke har fået en titel, skal udkomme midt på året.

- Lars Schmidt

Kunstner
Forfatter