Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Populær
Updated
Breaking Banger News

Metallica i fængsel - og hyldet på MTV.

Kunstner
Genre

Breaking Banger News: Optagelserne til MTV's hyldestshow for Metallica, "mtvICON", fandt sted i sidste uge i Los Angeles, hvor en interessant række af kunstnere optrådte med deres Metallica-covers: Sum 41 ("For Whom The Bells Tolls"), Staind ("Nothing Else Matters"), Avril Lavigne ("Fuel"), rapperen Snoop Dogg ("Sad But True"), Korn ("One", introduceret af Travis fra Blink-182 og Chester Bennington fra Linkin Park) og Limp Bizkit ("Sanatarium"). Drengene selv (introduceret af skuespiller og Lars Ulrich-kammerat, Sean Penn) optrådte også med et fem numres greatest hits medley og hele "Frantic" fra det nye album, "St. Anger". Programmet (inklusive forskellige andre Metallica-indslag og klip) bliver sendt på det amerikanske MTV, tirsdag aften den 6. maj, og forhåbentlig snart på Europæisk (jeg har dog ingen dato p.t.).

I det hele taget var det en travl uge for Metallica, da bandet også fik indspillet videoen til "St. Anger" i det kendte fængsel, St. Quentin, der ligger et lille kvarters kørsel fra studiet og bandbygningen HeadQuarters. Bandet kvitterede også for optagelserne i fængslet med en gratis live optræden, der bestod af ti gamle træffere (foto herfra lånt fra http://www.metallica.com, hvor du finder mange flere af slagsen).

Her på Heavyjam.dk vil vi varme op til udgivelsen af "St. Anger", den 9. juni med et kæmpe interview med Lars Ulrich i fire dele - med et nyt opdateret kapitel i hvert nummer. Dette med start fra næste mandag, den 12. maj. Hæng med nu.