Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News, Del III

Populær
Updated
Breaking Banger News, Del III
Papa Roach på vej i studiet og album-på-vej nyt fra Iced Earth og Korn. Papa Roach: I studiet i september

Papa Roach (bill.) går i studiet i september for at indspille opfølgeren til det ganske fede album, "Lovehatetragedy". Det nye album skulle være ude i løbet af næste år, og albummet produces af den ret så alsidige Howard Benson (kendt fra både Motörhead, P.O.D., Crazy Town, Sepultura m.fl.).

Iced Earth album i oktober

Iced Earth, med Tim Owens (tidl. med mellemnavnet "Ripper", da han var i Judas Priest) som ny vokalist, udsender deres nye album, "The Glorious Burden" den 27. oktober. Bandet tager på verdensturné i starten af det nye år. Link til tre MP3'er fra det nye album i vort MP3 Arkiv.

Korn album i november

Titlen på det nye Korn-album er "Take A Look In The Mirror", og det skulle være ude i løbet af november. Albummet er produceret af Korn selv, så lyden på albummet er ifølge bassist Fieldy "bare... rå Korn!" Korn har også indspillet en cover version af Metallicas klassiker "One", som bandet blev ret glade for da de optrådte med den i programmet "MTV Icon" i foråret. Det vides dog ikke om Korn også vil udsende nummeret på det nye album, men en single "B-side" er nok det bedste bud, lige nu.