Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Festivaljam.dk: Motörhead

Updated
Festivaljam.dk: Motörhead
Motörhead og deres klassiske "Bomber lys-rig" til Sweden Rock. Dagen efter det store Motörhead- og Sepultura brag i Vega, formåede Sweden Rock Festival endnu en gang at overgå sig selv med en hævi-himmelsk programtilføjelse. Ikke nok med at man tilføjer Motörhead til sommerens program, men også at Lemmy & Co. medbringer deres specielle "Bomber lys-rig" show, formet som en bombemaskine (første gang den medringes til en koncert i Skandinavien). Denne "Bomber lys-rig" blev ikke mindst udødeliggjort på coveret til den legendariske liveplade, "No Sleep ’Til Hammersmith" fra 1981.

I øvrigt så understreger Sweden Rock, at Motörhead ikke er festivalens tredje headliner, ud over de allerede annoncerede Accept og Mötley Crüe, hvilket jo nærmest er at gøre grin med eventuelt konkurrerende festivaler! Endnu et topnavn er dermed i vente fra Sweden Rock, der er godt i gang med at overflødiggøre Roskilde Festival hvad god, tung og traditionel festivalrock angår. Sweden Rock, der også byder på Saxon, Hammerfall, Dio m.m.fl. finder sted i Sölvesborg i weekenden den 9.-11. juni.

Mens vi er ved den tunge veteranrock, så nævner vi også lige at Mötley Crüe er blevet konfirmeret på festivalen "Rock Under Broen" ved Middelfart, som finder sted lørdag den 11. juni.