Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Accept udgiver sommerplade og gæster Amager Bio

Populær
Updated
Accept udgiver sommerplade og gæster Amager Bio

Sidst Accept gæstede Amager Bio, gav de en koncert som blæste publikum omkuld med voldsom lydstyrke. Til september vender de tilbage og åbner deres Europa-turné sammesteds, og dét med et nyt album i bagagen.

Kunstner
Spillested
Dato
19-09-2014
Distributør

Alle kender de tyske legenders Accepts hits 'Balls to the Wall' og ikke mindst 'Fast as a Shark'. Efter længere tids inaktivitet blev kvintetten gendannet i 2009 og har siden udsendt de to roste albums 'Blood of the Nations' (2010) og 'Stalingrad' (2012), og d. 21. juli kommer det tredje.

'Blind Rage' er titlen, og mon ikke der bliver rigeligt med klasseriffs fra Wolf Hoffmann igen? Han udtaler selv på herlig tysk vis om det nye album: "Der skete noget med os, noget underbevidst og voldsomt; det er vildt og skræmmende, og det hedder BLIND RAGE!"

Til efteråret drager Accept på Europa-turné for at bakke albummet op, og dén åbnes såmænd på en fredag (d. 19. september) i Amager Bio. Så find ørepropperne og nummeret til udpumpningsklinikken frem, og forbered dig på at få klasket testiklerne mod væggen, når tyskerne vender tilbage for at følge op på de seneste koncerter på Copenhell og i Amager Bio.