Cover-historier 3: Daytime Stories, Nightmare Tales

Attick

Manden med Weekendvesten fortæller i denne uge om en rejse ind i album-covers underbevidsthed.

Kunstner
Titel
Daytime Stories, Nightmare Tales
Forfatter

En helt almindelig healing-seance med krystalenergi. Venus er i ascendentens bane og Saturns hus, og den ternede gobelin indgår i harmonisk feng-shui-idyl med IKEAs boxmadras model Kneppan. Med englemagisk terapi trækker den shamanistiske druide en falsk klang ud af en hærget sjæl.

Og netop da, i et skæbnesvangert øjeblik, indtræffer katastrofen, der ryster en verden af åbensindede. En teenage-pige med overdrevne materialistiske værdier stormer seancen og spidder med sit tilspidsede stearinlys den gudskraft, der kunne have fuldendt ceremonien. Dyrt betalte power-yogaske lektioner ser ud til at være spildt.

Men miraklet indtræffer fluks, da heltemodige sandsigersker står klar i kulissen. Og med et skjold af tarokkort og mongolsk chanting lykkedes det dem at skabe et øjebliks ophold i teenage-pigens angreb, så intuitiv tantra-sang kan fortsættes i et andet og stærkere sakras bevågenhed.

Pigen trækker sig krybende tilbage for straksat indgå en kontrakt med sin lyse side. Martret i sindet og med et ønske om at drukne sin sorg i te og bløde puder – i et moment hun kan dele med bloggen i et lækkert opstillet billede, hvor farverne changerer omkring turkis.

Attick Demons har en sanger, der lyder som Bruce Dickinson omkring ’No Prayer for the Dying’, og så har de indspillet en metalvideo i det pureste dagslys. Det er stærkt forvirrende, men albummet hedder trods alt ’Daytime Stories’ ...