Krigsguden #268

Krigsguden #268

De indiske war metallere Tetragrammacides første fuldlængdealbum, 'Primal Incinerators of Moral Matrix', har imponeret Krigsguden.

Titel
Primal Incinerators of Moral Matrix
Forfatter

Jeg er før stødt på dette indiske band med det dybt besyndelige navn flere gange, men først nu er jeg gået mere i dybden med Tetragrammacide. Ja, trioen er fra Indien af alle steder. Ekstrem metal findes overalt på jordkloden. Dog er jeg ikke videre velbevandret i indisk war metal, men jeg er dog stor fan af dødsmetallerne Dying Out Flame fra nabolandet Nepal. Tetragrammacide har eksisteret siden 2012 og består af vokalisten M. Opium, trommeslageren U. Eliminator samt S(d)S(t) på guitar.

Underlige hat & briller-navne, men det bliver snildt overgået af endnu mere underlige sangtitler som 'Radicalized Matrikavyeda Operation: Militarized Cosmogrids Destabilization (Heralding Absolute Contraction)', 'Intra-Dimensional Vessel of Were-Robotics, N-Logics and Assorted Lattice Intelligences' og 'Cyberserking Strategic Kalpa-Terminator (Advanced Acausality Increment Mechanism)'. Ja, vi er ude i noget absurd nihilistisk og excentrisk war metal, der kunne antyde et slægtskab med canadiske Revenge, men jeg synes, at Tetragrammacide mere lyder som et apokalyptisk og kakofonisk miks af Teitanblood og Nuclearhammer. Specielt førstnævntes brug af diverse bizarre og mareridtfremkaldende lydeffekter anvendes eminent i denne soniske og radioaktive cementblander fra Helvede (eller nærmere betegnet Vestbengalen, en delstat i det nordøstlige Indien).

Det er fuldstændigt overdrevet og meget sexet musikalsk støjterror, og jeg har ingen idé om, hvordan de fået til at lyde, som det gør, i studiet, men det lyder ufatteligt skummelt og gustent. Jeg tvivler stærkt på, at bandet overhovedet spiller koncerter. Der er skam også indisk kolorit på 'Primal Incinerators of Moral Matrix', specielt med skæringen 'Transcranial Ka'abatronic Stimulation Collapse', som består af overstyret messende kvindevokal, blandet med griselyde og andet godt.

Tetragrammacide er eksotisk kaos, krig, galskab, og jeg elsker hvert eneste sekund af pladens 39 minutter af total amokvoldtægt af, hvad man almindeligvis opfatter som (ufarlig) black metal. Giv det tid, og det vil vokse på dig som Max Renns hjernesvulst i 'Videodrome'. Long live the new flesh!