Krigsguden #293

unnamed

Krigsguden anmelder det sidste album, 'Dread Reverence', fra de canadiske blackened thrashers Blackrat.

Kunstner
Titel
Dread Reverence
Genre

Denne canadiske trio blev dannet i 2012, 'Dread Reverence' er deres tredje fuldlængdeudgivelse. Selvom Blackrat er et relativt nyt band, er de gået på strandhugst i 80'ernes udbud af den sorte og beskidte metal og har fundet en formel, som nok ikke er videre original, men som jeg 100 % kan arbejde med.

Tidlig Venom og Bathory møder tyske kollegaer som Sodom og Kreator tilsat lidt Sarcófago fra første amfetaminskæring, den ultrabrutale 'Into the Ebony', og herefter går den vilde adrenalinmassakre af sanserne på fuld skrue med 'Lust to Burn og 'Fang of Malice'. Senere sættes tempoet lidt ned med numre som 'The Sign', og vi får serveret nogle mere speed metal-melodiske soli.

Den 40 minutter lange 'Dread Reverence' blander fornemt 80'er-proto-black/død metal med thrash og speed metal, som nyere bands som f.eks. Deathhammer, Vampire og Satan's Wrath. Nej, de har ikke opfundet den dybe tallerken, og Blackrat lyder måske lidt som en mindre kaotisk udgave af Nifelheim, men det er stadig supervitalt og glubsk og altdræbende på en meget charmerende måde for disse gamle, hårdtprøvede ører.

Endnu et band i min klumme som ville passe perfekt til Metal Magic-festivalen – så book Den Sorte Rotte næste år, okay, Fredericia?