Krigsguden #325

goatsmegma

Er estisk gedenakkeost større krænk end Bertel Haarders julesang?

Kunstner
Titel
Demonic Goat Smegma Eating Ritual

'Fornicating in Goat Feces', 'Demonic Goat Smegma Eating Ritual', 'Necrophiliac Bestiality', 'Licking the Goat's Vaginal Prolapse in the Name of Baphomet', 'Chaotic Anal Intercourse with the Goat', 'Satanic Rape Terrorism with Virgin', 'Inserting an Inverted Cross into Goat Uterus' og 'Urophiliac Human Sacrifice' er de frastødende titler på debutalbummet (ude på kassettebånd i 48 eksemplarer!) fra det estiske warmetalband Goatsmegma, som betyder gedenakkeost. Vi taler altså trve topkrænk i alle afskygninger.

Bertel Haarders kontroversielle julesang fra i år krænkede en del, specielt Enhedslisten, da den var en slags satire over den kedelige voldtægtssag i partiet, hvor en mand blev idømt et års fængsel for en voldtægt, som blev begået i sengen hos Københavns teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen. 'Det er uværdigt og meget rystende. Det er et lavpunkt i forhold til, hvad jeg har oplevet herinde. Og så kommer det fra det længst siddende folketingsmedlem. Det synes jeg virkelig er rystende', udtalte Pernille Skipper. 

Hvem krænker mest, gedenakkeosten eller venstreløven Bertel? "Let's find out", som den absurd kloge Varg Vikernes siger.

Titler og tekst fra Goatsmegma giver vel nærmest sig selv. Bandet består af Sadistic Hellblast Impaler (trommer), Sabbatical Invoker ov Primordial Wilderness (guitar), Goathanger666 (guitar) og Wroth Desecrator på vokal og bas. Musikken? En totalsmadrende primitiv crustpunket mutation af canadiske Blasphemy, newzealandske Diocletian og amerikanske VON, der river og flår i lytteren, mens man hiver desperat efter vejret gennem otte bestialske skæringer på 20 minutter. Det her er superbeskidt warmetal med den helt perfekt smadrede demolyd, uden det går ud over nerven og vitaliteten. Jeg er stor fan! Og krænket på den helt rigtige dødsblack-måde, den slags, hvor der ikke spilles pæne Satyricon-/Def Leppard-curlingblack-riff,s og hvor "atmosfæren" stinker af, ja, gammel gedenakkeost.

Bolden er nu hos Haarder, som min veninde Nanna Sommer kalder Bertel Bims. Jeg citerer fra hans julesang fra slutningen af sidste måned: 

Helt anderledes hetero er Hedeager-drengen:
Én var ej nok, han ville ha' to med i borgmestersengen!
Han møvede med dem begge, og han pilled' lidt for meget!
Han tro'de, at i Enhedslisten var der fælleseje!
Men hvorfor skal de være så striks'
og hindre Enhedsliste-sex,
lad ham dog få en dejlig heks
med hjem til jul!

Jeg tror, at jeg er nødt til at udnævne Bertel Haarder som krænkervinder, men det ændrer ikke ved, at 'Demonic Goat Smega Eating Ritual' er årets bedste warmetal album. Måske skulle Goatsmegma ha' skidt i Haarders risengrød og udløst 3. verdenskrig. Anyhoo, Krigsguden ønsker alle en god jul, både Goatsmegma, Pernille Skipper, Ninna Hedeager Olsen og ikke mindst det længst siddende folketingsmedlem fra Venstre.