Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt Fra Vestfronten: Ripperwölf

Updated
Ripperwolf – cover

Vi skal sydvestpå i denne uges Nyt Fra Vestfronten, hvor der bliver spillet stærkt og sejt.

Ripperwölf kommer fra det sydamerikanske Equador, og de to guitarhelte spiller en yderst potent omgang hurtigt NWOBHM, der lyder forfriskende frisk og vedkommende.

Er det et band, der ser sejt eller farligt ud, og kan de måske køre knallert?

Stramme jeans, baseballsko og så en dødsforagt for swimmingpoolen bag dem. De er muligvis kun to i bandet, men de kan posere med spredte ben og iskold attitude, og så kan man dårligt bede om mere.

Ripperwolf Band

Men har de et navn, der lyder sejt, når du fortæller om det til dine venner?

Er du gal, mand? Ripper, som i Jack The Ripper – seriemordere er farlige, og farlighed er sejt i fiktion, og ulve er seje, fordi rovdyr er seje. Så i kombination er dette et voldsejt navn. Og dertil kommer omlyden, der som bekendt topper ethvert bandnavn.

Har de et navn, der ser godt ud, når du skal skrive det bagerst på dit kladdehæfte?

Det kan fungere på en tatovering over lænden, det kan snittes ind i panden, og så kan det let skribles ned alle andre vegne med en blyant og et vist flair for ældre skrifttyper.

Ripperwolf navn

Hvad kan jeg sætte på min battlevest, og hvad kan jeg have under den?

Intet! Du må ankomme barhudet og stolt fremvise dit maveskind, hvor du har skrevet Ripperwölf over brysthårene med sprittusch og rød farve til omlyden. Der er tilsyneladende og beklageligvis intet merchandise, som kan købes for at støtte bandet.

Hvis du nu kun vil høre et enkelt nummer, så skal du starte her:

Kun de virkeligt vilde bands har en navne-slagsang, og sådan et er Ripperwölf, og de har endda en ret så fed en af slagsen.Og hvis du nu bliver fanget, så går du i gang med hele diskografien i denne rækkefølge:

Indtil nu har de tapre equadorianere kun udgivet en EP, men den er skisme også ægte og sand heavy metal, så den kan man godt lytte til med stolthed og med åbne vinduer som en musikalsk fuckfinger til dine naboer.Du skal lytte til dette band, når du er træt af dinosaurerne i:

Judas Priest, al Judas Priest, men også det sejeste og vilde Judas Priest (og her ser vi trods navnesammenfaldet bort fra præstens to plader med The Ripper i front, fordi dem prøver vi alle at glemme).

Menu