Premiere: Tvivler

Populær
Premiere: Tvivler

De Roskilde-aktuelle Tvivler er klar med den første bid lyd fra deres kommende ep 'Negativ Psykologi #3'. Lyt til nummeret og se videoen til 'Passage' her.

Oven på to stærke ep'er og en række solide shows har Tvivler efterhånden fået slået deres navn fast, som et af de mest spændende og ihærdige nye navne på den danske hardcore-scene. Og der er nok rutine at trække på i bandet, som både tæller medlemmer fra det hedengangne Obstacles, Lack og de stadigt aktive Town Portal.  Til september fuldender gruppen deres 'Negativ Psykologi'-triologi når sidste ep i rækken 'Negativ Psykologi #3' udkommer, som er indspillet med producer Sune Kaarsberg (Obstacles) og mastereret af Christian Henrik Ankerstjerne (Town Portal).

I næste uge kan Tvivler opleves på Roskilde, men inden da har bandet givet muligheden for at lægge ører til den første single fra den nye ep. Om nummeret udtaler bassist Morten Ogstrup Nielsen følgende:

"Passage er en lidt anderledes type sang, end hvad vi tidligere har udgivet - der er skruet lidt op for rock og lidt ned for punk. Ikke nødvendigvis en retningsantyder, men det er en form for sangskrivning vi hele tiden har ville blande med vores mere arrige udtryk, hvilket der også bliver mere plads til når, vi efter denne foreløbigt sidste 7"er, begiver os ud i et debutalbum, der bedre kan rumme et varierende udtryk."

Om det lyriske tema tilføjer forsanger Thomas Burø:

"Om at finde forløsning fra sig selv. Om at finde en vej til at overkomme sin grundskade"

Tvivler optræder på Roskilde på Rising-scenen mandag den 26/6 klokken 15:30.