Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Royal Metal Fest 2013

Populær
Updated
Royal Metal Fest 2013

Royal Metal Fest er tilbage her i 2013 ovenpå en svær omgang i 2013. Devilution har indgået samarbejde med festivalen og røber i denne artikel 2 nye navne.

Kunstner
Titel
+ mange andre
Spillested
Dato
12-04-2013
Koncertarrangør
Forfatter

Vi har på Devilution altid været glade for at aflægge visit på Royal Metal Fest, hvor god musik er blevet nydt, en masse vrøvl er blevet udgydt henover bajere med ligesindede og fra tid til anden har nogle af redaktionens medlemmer sågar fået sig en lille morfar i barområdets blødere siddepladser - eller en power-nap, hvis vi skal prøve at dreje søvn-u-balancen til noget mere positivt-lydende.

Som et nyt tiltag vil middagsluren dog i år skulle henlægges til Atlas. Atlas er et mindre spillested lige ved siden af Voxhall, og udover sovende Devilution-folk vil der være klassisk metalmarked og en biergarten i bedste Wacken/Copenhell stil - hvad mere kan man ønske sig?

Det lå derfor ligefor at sige "ja, tak for helvede!" til et samarbejde med festivalen, hvilket betyder, at vi stolt kan røbe, at vi nu er mediepartner. Hvad det betyder, vil man blandt andet kunne bemærke i flere af de kommende nyhedsbreve, hvor vi vil komme med introduktioner til nogle af bandene på plakaten. Bagefter festivalen vil vi selvfølgelig som altid forsyne jer læsere med anmeldelser fra de mange koncerter.

Vi vil også være synlige på festivalen - hvordan vil vi løfte sløret for i et senere nyhedsbrev.

Kom nu bare med de navne!

Nå, klikkede du kun ind her for at få to nye navne? Ok, så. De kommer her: belgiske The Last Shot of War og italienske Eyeconoclast. Menuen er henholdsvis deathcore og en omgang death/thrash. De føjes dermed til plakaten med Satyricon, Vader, Cryptopsy og meget andet godt.

Allerede den 1. marts kan man smage lidt på Royal Metal Fest, når der i forbindelse med VoxHalls pop-up-fredag-eftermiddag ’Closedown Madness Week’ udloddes billetter til forskellige koncerter på VoxHall samt til samme aftens Club Brutal (på Radar med Illdisposed, The Cleansing og Aphyxion) og naturligvis til RMF’13. Derudover kommer lokale Hell's Domain til en lille snig-præmiere på det kommende album. Ikke alle kan vinde, det er klart, men så er der til gengæld metal DJ’s, minikoncert med Diamond Drive (kl. 16:30 så kom tidligt!) og så giver Metal Royale da også lige en omgang!

Hermed en video fra det ene af de nye navne på programmet - Eyeconoclast