Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 37: Ugens udgivelser

Updated
477516a

Denne gang fokuserer vi udelukkende på de kommende udgivelser. Det viser sig at planlagte koncerter fortsat i høj grad bliver pludseligt aflyst som følge af forhøjede smittetal med Covid-19. Så derfor ingen varslede koncerter i denne omgang

Dato
06-09-2020

Vi lægger ud med Marilyn Manson, som udgiver sit 11. album den 11. september. Titlen er ’We Are Chaos’. Første single, der samtidig også er titelsangen fra albummet, virker nu ikke specielt kaotisk.

">

Der er også lidt nyt fra Ihsahn. Det er ikke blevet til et helt album. Men en ep med 5 sange, hvoraf to er coverversioner af sange af henholdsvis Portishead og landsmændene A-Ha. Ep’en bærer titlen ’Pharos’.

Der udkommer også en ep fra metalcore bandet med det særdeles politisk ukorrekte bandnavn Eskimo Callboy. Ep’en udkommer med titlen ’MMXX’ den 11. september. Titlen kunne antyde, at det så nok bliver det, der kommer fra bandet i 2020.

Skeletal Remains udgiver for fjerde gang en omgang dødsmetal på det nye album ’The Entombment Of Chaos’. Det album er garanteret mere kaotisk end første udspil fra Marilyn Mansons nye album!

">

I den noget lettere metal genre er der også nyt med det selverklærede kristne amerikanske heavy metal band Stryper. Albummet ’Even the Devil Believes’ er 13 udspil siden bandets debut for godt 35 år siden.

Hvis vi skal blive ved den kristne rock, så er der et nyt prog rock/prog metal album fra veteranen Neal Morse med en fortid i Spock’s Beard og Transatlantic. På det nye album ’Sola Gratia’ har Morse igen fået hjælp på trommerne af den ultra produktive Mike Portnoy, som er her der og alle vegne. I sidste uge anmeldte vi det nye album, med Mike Petrucci, hvor Portnoy også har indspillet trommerne.

Og sandelig om endnu et kristent band ikke har nyt på vej. Skillet fra USA udkommer med ’Victorious: The Aftermath’. Nyt er måske at tage munden for fuld. For det er egentlig en genudgivelse af albummet ’Victorius’ fra sidste år. Men nu med ekstra sange og vist også en roman, hvis det skulle have interesse.

Vi slutter med nyt fra de brutale russiske dødsmetallere i Aborted Fetus, som udgiver ’Pyramids Of Damnation’. Der skal nok være tryk på.

Oversigt:

Aborted Fetus - Pyramids Of Damnation (Comatose)
Aether Realm - Tarot Re-Release (Napalm)
Eskimo Callboy - MMXX EP (Century Media)
Ihsahn - Pharos EP (Candlelight)
Marilyn Manson - We Are Chaos (Loma Vista)
Mastodon - Medium Rarities (Reprise)
Mondo Generator - Cocaine Rodeo Re-Release (Heavy Psych Sounds)
Neal Morse - Sola Gratia (InsideOut)
Skeletal Remains - The Entombment Of Chaos (Century Media)
Skillet - Victorious: The Aftermath (Atlantic)
Stryper - Even The Devil Believes (Frontiers)