Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 44: Ugens Koncerter

Updated
Killswitch Engage

Det er svært, ikke at blive nostalgisk når ugen byder på blandt andet Killswitch Engage, P.O.D, Alien Ant Farm og Third Eye Blind.

Dato
28-10-2019
Fotograf
Jacob Dinesen

Ugen starter som vanligt ud ganske roligt. Tirsdag kan du dog nyde avante-garde dark rock ensemblet Gold på Ideal Bar. Onsdag er der dog lidt mere fut i, når du virkelig kan få nostalgi for alle pengene (alle 400 af dem) til Third Eye Blind, der overtager Amager Bio. Er du i nabolaget, men ikke til Third Eye Blind, så kan du eventuelt prøve chancen, samme aften, med danske Forever Still og folkemetalbandet Cellar Darling, der har været på tour med Katatonia.

Torsdag går det ned på selv samme Beta, hvor lokale Dirt Forge har lovet at vise nogen af deres nye toner når de varmer op for psykedelikerne fra Dopelord og doomrockerne fra Zaum. Det skal nok blive hyggeligt! Der er desuden metal at hente samme dag i Pumpehuset, hvor Beast In Black spiller. Der er også ørkenmetal fra Myrath som opvarmning der. På Stengade går tretrinsraketten Swallow The Sun, med October Tide og Oceanwake på scenen. De to sidstnævnte arrangementer melder allerede om få billetter, så torsdagsplanerne skal lægges snarest muligt!

Fredag er der fuld fart på over hele landet: Konfus i Esbjerg får besøg af Artillery og Helhorse, HeadQuarter i Århus får besøg af Orm, i Odense afholdes der Bhaal Fest og Metal Mekka på spillestedet PåTaget med Blodbader og The Druid. Odense har også hevet Illdisposed en tur på Kansas City. På Vega er der fest med Aborted, Entombed A.D. og Baest. Men hvis du virkelig vil opleve noget fedt, så tag til 1000Fryd i Aalborg for at se mongolske Hanggai blande folkemusik og punk.

Lørdag er virkelig ugens store koncertdag. Her er der Killswitch Engage på Amager Bio i købstaden. På 1000Fryd kan der nydes en tysk-finsk cocktail af Küken, NYOS og Dream Boogie. Vidunderlige Red Warszawa spiller på Eastend i Holstebro. Selv i Vanløse sker der ting og sager, nemlig Billy Boy In Poison, Sunless Dawn og Terminalist. På Monorama i Århus kan du udforske nye kunstnere til Monorama Rocks. Orm har desuden bevæget til videre til Studenterhuset i Odense, hvor de spiller med Terrorpy. På Tapperiet i Køge kan man desuden finde Illdisposed igen, denne gang med Silent Fracture og The Petulant. Så er der Katla og Saturnus på Templet i Lyngby. Og til sidst, men bestemt ikke mindst kan du se P.O.D, Alien Ant Farm og Dead Girls Academy på VoxHall i Århus.

Tirsdag:
Gold, Ideal Bar, Vega, København

Onsdag:
Third Eye Blind, Amager Bio, København
Forever Still + Cellar Darling, Beta 2300, København

Torsdag:
Dirt Forge, Dopelord + Zaum, Beta 2300, København
Myrath + Beast In Black, Pumpehuset, København
October Tide, Ocenwake + Swallow The Sun, Stengade, København

Fredag:
Helhorse + Artillery, Konfus, Esbjerg
Orm, HeadQuarter, Århus
Bhaal Fest og Metal Mekka, PåTaget, Odense
Illdisposed, Kansas City, Odense
Aborted, Enthombed A.D + Baest, Vega, København
Hanggai, 1000Fryd, Aalborg

Lørdag:
Killswitch Engage, Amager Bio, København
Küken, NYOS + Dream Boogie, 1000Fryd, Aalborg
Red Warszawa, Eastend, Holstebro
Billy Boy In Poison, Sunless Dawn og Terminalist, Vanløse Kulturstation, Vanløse
Monorama Rocks, Monorama, Århus
Orm + Terrorpy, Studenterhus, Odense
Illdisposed, Silent Fracture, The Petulant, Tapperiet, Køge
Katla + Saturnus, Templet, Lyngby
P.O.D, Alien Ant Farm + Dead Girls Academy, Voxhall, Århus