Videopremiere: Timechild

Populær
Timechild-1-scaled-af2ae598

Det danske rockband Timechild har brugt pandemien til at skrive sange, og singlen 'This Too Will Pass' handler sågar om tiden lige nu. Devilution har eksklusiv premiere på videoen.

Timechild er et nyt, dansk rockband fra København. De blev dannet sidste år og består af nogle erfarne musikere, der kan deres kram. Nu er de klar med deres anden single 'This Too Will Pass', og den handler lidt om den nuværende situation med covid-19. Som bandet selv skriver:

"Sangen giver lytteren et indblik i den tungere og mere riffbaserede del af bandets karakteristiske skandinaviske lyd. Sangen er skrevet og indspillet under en pandemi, der lammede det globale samfund og det lyriske univers drejer sig derfor om den menneskelige tilstands flygtige natur."

Debutpladen 'And Yet it Moves' udkommer til oktober, og videoen til singlen er optaget i Amager Bio til deres koncert på Nordic Noise i maj måned. Helt frisk fra fad kan sangen og videoen nydes herVi har tidligere på året interviewet Timechilds trommeslager Martin Haumann om hans rejse gennem musikken, og der fortæller han om hvordan han kom med i bandet og om deres ambitioner. Han siger bl.a.:

"Det er første gang i lang tid, jeg er gået med som fuldbyrdet bandmedlem i noget. Det er nogle virkelig gode musikere, og de spurgte mig. Den første plade med Essence var ved Søren Andersen i Medley Studios i København, og han anbefalede mig til Timechild, da de ledte efter en trommeslager. De mente nu nok, jeg var en metaltrommeslager, og de er jo mest til rock, men han sendte dem en video, hvor jeg spiller Deep Purple, og så kunne de godt se, at jeg også kunne mere og andet end heavy metal. Vi mødtes, og jeg lyttede til deres sange. På det her tidspunkt havde de ikke engang et bandnavn endnu. De havde skabelonerne til mange ting, og så spillede vi sammen i studiet, arbejdede på et par sange og der fandt vi ud af, at vi skulle være et band."

I interviewet kan man læse mere om Timechild og se deres første video 'The Bite of Frost'.