Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2018: Natjager

Populær
Updated
Copenhell 2018: Natjager

Natjager må vel næsten være det første autotune-band, der spiller på Copenhell i festivalens historie. Vi har taget en snak med bassist Kian Wulf om deres forventninger til debuten på Refshaleøen.

Kunstner
Koncertarrangør
Forfatter

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Copenhell?

"I kan forvente et band, som er klar til at bevise, vi har en eksistensberettigelse på den danske metalscene! Copenhell har stået nummer 1 på ønskelisten fra dag et, så vi glæder os og skal nok blive klar!"

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?

"Sættet er ikke helt på plads endnu, men vi forventer at ramme alle numre fra første og anden EP og mon ikke også der sniger sig lidt nyt med."

Hvad er det værste, der kan ske under jeres koncert?

"Manglende autotune. Den ved vi nemlig der er rigtig mange som glæder sig til :wink:"

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

"Vi har pt. 7 numre ude, så man kan jo bare snuppe dem. Det er hurtigt overstået. Vil man blot kaste sig ud i et enkelt nummer eller to, skal man give Tyler Durden og Rejser et lyt."

Hvordan oplever du forskellen mellem små indendørs koncerter og de store udendørs sommerfestivaler?

"Energien og publikumskontakten er nok de største forskelle, men på en meget positiv måde. De små steder hvor man har publikum i øjenhøjde og hvor man deler sved, bogstavelig talt, formår at give en intensitet, som at svær at beskrive. Omvendt giver festivalerne et helt overdrevet sus, når man træder ud på scenen og ser alle folks glade og forventningsfulde ansigter."

Hvad forventer I jer af festivalen?

"Godt vejr, søde mennesker og en mellemstor kæp i øret. Helt personligt (Kian/bas) forventer jeg et brag af et show fra Orm. Bedste Black metal fra DK længe, måske nogensinde!"